Beall Industry Group Co, Limited este producător şi furnizor de oţel inoxidabil, duplex şi super nickle aliaj materiale cu experienţă de 20 de ani de furnizarea de o varietate mare de utilizatori finali din diferite domenii. Beall Industry Group a păşit în câmpul din oţel inoxidabil de începutul anilor 1990. Odată cu dezvoltarea de 20 de ani, Beall Industry Group acum acoperă total zona 520,000 metri patrati de aterizare şi are 500 de angajati.

Beall Industry Group acum au 2 Instalatii de producere a localiza în provincia Jiangsu şi Zhejiang provincia, un birou de vânzări în Shanghai.Now Instalatii de producere a Beall Industry Group cuprinde 4 linii de producţie de topirea inclusiv 2 seturi de 12 tone AOD refing cuptor, 1 set de 15 tone AOD refing cuptor şi 1 set de 18 tone AOD refing cuptor; 1 turnare continuă otel piese masini; 5 seturi de maşini de laminare la rece; 3 seturi de deoxigenat luminoase gazoasa cuptor; 1 set de 20 de tone de cuptoare de tratament termic; 4 inch la rece 20 inch maşini de desen şi alte avansate echipamente.

La înfiinţarea de biroul nostru de vânzări internaţionale în Shanghai, Beall pe profesionale echipa de vânzări internaţionale a lucrat cu sârguinţă pentru a satisface o cerere tot mai mare de pe piaţa mondială. Cu o colaborare strânsă între noastre fabrică cu experienţă şi echipă profesionistă de vânzări internaţionale, Beall promite clienţii fiabile de calitate, pe timpul de livrare, servicii profesionale, înainte şi după vânzare. Beall are cele mai bune pentru a ajuta clienţii salva de cost, spori competitivitatea, face profit.

Renumele şi experienţa Beall Industry Group a dobândit-a lungul anilor a pus-o printre liderii de piaţă pentru produse în întreaga lume!