Duplex 2205 Sainltess Bar oţel rotund

Vorbeste acum
Detalii produs

Duplex 2205 Sainltess Bar oţel rotund

2205 din oţel inoxidabil cu o rezistenţă, bun impact tenacitate şi bună rezistenţă generală şi locală la coroziune de stres.

Este potrivit pentru architectual, constructii, industria chimica, transport, containere chimice la scară largă, gaze naturale şi industria petrolieră, hârtie industrie, echipamente de control al poluării mediului, etc.

Duplex Stainless Steel Bar

Duplex bare de oţel inoxidabil

Stainless Steel Round Bar

Inoxidabil din oţel rotund Bar

Duplex 2205 Round Bar

Duplex 2205 rundă Bar

Duplex Stainless Steel Bar Suppliers

Bare de oţel inoxidabil duplex furnizori


Introducere:

Duplex 2205 sainltess otel rotund bareste produsele noastre stele. Beall Industry Group a cooperat cu industria auto Toyota, Germania, pe scară largă pe bara de otel duplex. Toleranta 0,05 mm se poate realiza!

Beall Industry Group, este specializata in fabricarea de Duplex bară de oţel de înaltă calitate! Barul oferite de grupul de industria Beall se bucură de o bună reputaţie în piaţa internaţională. Noi bun venit plasaţi proces pentru a testa calitatea noastră.

 

Descrierea produsului:

Toleranţă H9, H10, H11 sau ca cerință dumneavoastră
Gama de aplicare Bară de oţel duplex, de obicei, aplicate în motor, constructii, medicina, alimentare, hârtie, utilaje, masina de spalat, produse chimice, Dom containere şi alte industrii. apa de mare mediului, petrochimice, îngrăşăminte, ulei de rafinare, lumina/hrana, hârtie celuloză şi de a face hârtie, industria de protectie energetica andenvironmental.
Piata principala Avem clienti frequenter de
Europa: Germania, Olanda, Rusia, Finlanda, Cehă, Ucraina, Italia, Spania, Polonia
Mijloc est: Iran, Emiratele Arabe Unite, SA, Irak, Qatar, Isreal, Iordania, Bahrain, Kuweit
Sudul Americii: Brazilia, Chile, Peru, Venezuela, Uruguay, Argentina

Africa: Egipt, Africa de Sud, Nigeria

Centrale & Nord America: Mexic, SUA, Canada, Costa Rica
Sud-estul Asiei şi Pacific: Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Thailanda, Indonezia, Australia

 

Compoziţia chimică:

%

C

Mn

P

SANDU

Si

Min

 

 

 

 

 

Max

0.03

2

0.03

0.02

1

%

Ni

CR

MO

N

 

Min

4.5

21

2.5

0.08

 

Max

6.5

23

3.5

0.2


Stainless Steel Bar application.png

 

Commitent noastre:

Beall promisiunea de cea mai bună calitate, preţ competitiv şi servicii profesionale.

1. gratuit este disponibil.

2. moara Test Certificate este furnizat cu livrare.

3. controlul tert este acceptat.


 

despre noi:

Beall Industry Group Co, Limited este producator si furnizor din oţel inoxidabil, duplex si super nickle aliaj materiale cu experienta de 20 de ani de furnizarea de o varietate mare de utilizatori finali din diferite domenii. Beall Industry Group şi-a intensificat în câmpul de inox de începutul anilor 1990. Cu 20 ani de dezvoltare, Beall Industry Group acum acoperă un total zona 520.000 pătrat de aterizare şi are 500 de angajaţi.

 

Beall Industry Group au acum 2 instalațiile de producție în provincia Jiangsu şi Zhejiang provincia, un birou de vânzări în Shanghai.Now Beall Industry Group acopera 4 linii de producţie de topirea inclusiv 2 seturi de 12 tone AOD fering cuptor, 1 set de 15 tone AOD refing cuptor şi 1 set de 18 tone AOD cuptor refing; 1 maşină de oţel piese turnare continuă; 5 seturi de maşini de laminare la rece; 3 seturi de deoxygenated luminoase gazoasa cuptor; 1 set de cuptoare de tratament termic 20to; 4 inch la rece 20 inch maşini de desen şi alte advancedequipments.

Stainless Steel Bar Manufacturers

Stainless Steel Bar Manufacturers

201706131324465302370.jpg 201706131324599383359.jpg


Stainless Steel Bar Customer Stainless Steel Bar factory

Înfiinţarea nostru birou de vânzări internaţionale în Shanghai, Beall pe de echipa de profesionisti vânzări internaţionale a fost de lucru cu sârguinţă pentru a satisface o cerere tot mai mare de pe piaţa mondială. Cu o colaborare strânsă între noastre fabrică cu experienţă şi echipă profesionistă de vânzări internaţionale, Beall promite clienţii fiabile de calitate, pe timpul de livrare, servicii profesionale, înainte şi după vânzare. Beall face cele mai bune pentru a ajuta clienţii salva de cost, spori competitivitatea, face profit.


 

Pachet:

1. ţesute sac 2. cutie de lemn

Toate produsele noastre sunt ambalate, depozitate, transportate conform reglementărilor internaţionale.

Barurile sunt învelite cu ţesute sac pentru a preveni deteriorarea. Etichetele de identificare sunt etichetate în conformitate cu caietul de sarcini standard sau instrucţiunile clientului.

Speciale de ambalare este disponibil ca pe cerinţa de client.

Cutie de lemn straturi sunt disponibile pentru protecţie specială.

Alte tipuri de ambalare pot fi oferite dacă cererea.

Sainltess-Steel-Bar-packing.jpg


 

Suntem un producător chinez şi distribuitor de 2205 duplex bara de otel. Produsele noastre sunt promovate. Dacă sunteţi în industria chimică, industria constructoare de masini, industria medicala, etc, în cazul în care aveţi întrebări despre produs sau preţul, sau ar dori să testeze proba, vă rugăm să nu ezitaţi să Contactati-ne.

Tel: +86-21-60530355
Fax: +86-21-51385305
E-mail:
Sales@beallindustry.com


Anchetă