Benzi de oţel inoxidabil 440c

Vorbeste acum
Detalii produs

Dacă sunteţi de planificare pentru a cumpara bandă de oţel inoxidabil 440c China din bandă de oţel inoxidabil profesionale 440c, 440c benzi, 440c bobina producatori China şi furnizorii China, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Beall Industry Group, echipate cu fabrica de producție, suntem mereu la dispoziţia dvs.

Industrie Grupa dotate cu cele mai avansate, laminoare, Bright recoacere linii verticale, linii de degresare, precizie hotărârea, linii de forfecare şi Stretch Bend nivelare linie. Ne sunt capabile să producă metal de calitate înaltă precizie cu 0,05 mm grosime și 2.0mm minim lățimea minimă. Ne bucura special design şi echipamente avansate pentru a oferi speciale nevoile clientilor nostri.

Standard: AISI, ASTM, DIN, EN, GB şi JIS

Materiale:

400series:409, 409 L, 410, 420, 420J2, 430, 431, 440 C;

Caietul de sarcini:

1. grosime: 0.05 mm ~ 5 mm

2. latime: 2.0 mm ~ 1500 mm

Ambalare:

Bobina ID: 150mm - 610mm

Bobina OD: 300mm - 1200mm

Aplicaţie:

(1) piese auto:

o) Telefon mobil cosmic shellb) Disc comutator c) partsd de gravare) electronice ştampilarea piese e) Electron arma piese f) protejarea tub de fibra optica cablu

(2) piese auto:

capat o) cilindru garnitură b) Piston expansiune inel c) de filtru de Auto. d) bandă de decorare

3. bucătăria aparat:

o) din oţel inoxidabil de bucătărie

4. textile şi industriei uşoare:

o) ţesut maşină ax b) ţesutul maşină de război de ţesut stuf

5. medicale dispozitive:

b a) chirurgicale Blade) acul chirurgical c) cateter stenturi pentru operaţie.

6. construcţia decor:

b a) lift) încălzire prin pardoseală c) alte decoratiuni

7. industria aerospaţială:

turbina a) Aero fixare b) inox membrana c) precizie din oţel inoxidabil capsulă

De producţie:

Fierbinte benzi laminate din oţel inoxidabil este un produs semi-fabricate obţinute de la rulare fierbinte de plăci sau ţagle şi este produs pentru conversie de laminare la rece.

Rece benzi laminate din oţel inoxidabil este fabricat din benzi laminate, moale şi marinate la cald de laminare la rece pe role de lustruit. În funcţie de grosimea dorita, laminare la rece necesită diferite numere de trece prin moara reducerii necesare şi a asigura caracteristicile dorite de suprafaţă şi proprietăţi mecanice. Numai trei laminate (nelustruit) finisaje (nr. 1, No. 2 şi luminoase impregnate) şi un finisaj lustruit (moara buffed) frecvent sunt livrate pe bandă de oţel inoxidabil.


Anchetă