904 L otel inoxidabil foaie/placa

904 L otel inoxidabil foaie/placa
Vorbeste acum
Detalii produs
Cu vasta experienta si expertiza, Beall Industry Group este unul dintre 904l otel inoxidabil foaie/placă producătorii și furnizorii de frunte. Avem sute de muncitori de înaltă calificare la dispozitia dumneavoastra. Vă rugăm să fiţi siguri pentru a obţine preţ competitiv 904l otel inoxidabil foaie/placă de vânzare cu noi.

Foaie din oţel inoxidabil 904L/N08904 suntrezistenta mare la coroziune într-o gamă largă de medii de proces.. Deţinem despre 5000-10000 tone otel inoxidabil in stoc lunar. Ca unul dintre titularul stoc mare în China, noi oferim cele mai bune preturi, calitate, suport, şi timp de livrare rapid
 

Aliaj de oţel inoxidabil 904L (UNS N08904) este un super austenitice din oţel inoxidabil care este proiectat pentru moderată până la rezistenta mare la coroziune într-o gamă largă de medii de proces. Combinaţia de înaltă crom şi nichel conţinut, împreună cu adăugiri de molibden si cupru, asigura rezistenta la coroziune bun spre excelent.

Cu său highly aliate chimia — 25 % nichel şi 4,5 % molibden, 904L oferă clorură de bun coroziune de stres cracare rezistenţă, pitting şi generale la coroziune superioară de 316 L şi molibden 317L sporite oţeluri inoxidabile.

Aliaj 904L a fost iniţial dezvoltat pentru a rezista la medii care conţin acid sulfuric diluat. Acesta oferă, de asemenea, bună rezistenţă la alți acizi anorganici, cum ar fi acidul fosforic fierbinte, precum şi acizi organici cel mai.


Anchetă