Oţel inoxidabil Tee

Vorbeste acum
Detalii produs

Dacă sunteţi de planificare pentru a cumpara inox tee China la tee profesionale din inox, inox tee producatori China şi China furnizori, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Beall Industry Group, echipate cu fabrica de producție, ne sunt întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră.

Un tee ţeavă este un tip de montaj conducte proiectate pentru aderarea la tevi pentru instalaţii sanitare. Cu un tee de ţeavă, un instalator pot combina sau divizat fluxul de două conducte separate. În general, un tee standard ţeavă este folosit pentru a uni tevi de acelaşi diametru. Cu toate acestea, tee poate fi folosit să se alăture tevi de diametre diferite, atunci când acesta include un reductor. Noastre teuri conducte pot fi făcute de o gamă largă de materiale pentru a se potrivi nevoilor de aplicaţii diferite. În plus, pentru a satisface cerinţele clienţilor internaţionale, ea poate fi făcută în funcţie de o mare varietate de standarde, astfel ca ASME, DIN, JIS, EN, etc.

Oferim accesorii sanitare, fitinguri din oţel inoxidabil sanitare şi armături inox care sunt fabricate folosind oţel inoxidabil de calitate optimă. Noastră gamă largă a tee sanitare din oţel inoxidabil este cunoscut printre clientului datorită rezistenței la tracțiune. Aceste oţel armături în calități diferite și finisaje ca pe nevoile.

Specificatii:
1.size: DN25-DN100, 1"-4"
2.Standards: ISO, FIL, DIN, SMS, 3A
3.material: SUS304, SUS316L
4. filtrare precizie: 0.45, 0.10, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0, 10.0 (μm)
5. filtru materiale: politetrafluoretilenă (PTFE), polipropilenă (PP), polieter sulphone (PES/PS), PVDF (PVDF), nailon (N6, N66), amestecare plastice (NC - CA)
6. temperatura de lucru: < 125
7. filtru cantitate: 1-14. (a)
8. conectarea forme: sudura, feriga, fir, flansa
9. materiale de etanşare: EPDM, FPM
Tipuri:
BS trage Tee
SMS Tee
3a Tee
Clemă Tee
Suprafata:
În interiorul tratament de suprafaţă: Ra≤0.8μm/1.6μm
Tratament de suprafață exterioară: Ra≤0.8μm/1.6μm
Aplicaţie:
Ultra-pur apa si de filtrare; Ultra pur electronice chimice soluţii de filtrare; Rezervor de fermentare, rezervoare, cutii de ingrediente, evacuare steril, filtrare de admisie; Gaze industriale electronice înaltă puritate de filtrare

Anchetă